Wie zijn wij


 


Buurthuis Zilst wordt volledig gerund door vrijwilligers Een gezellige groep van enthousiaste gastvrouwen en gastheren die met plezier hun vrije tijd ten dienste stellen om ons Buurthuis optimaal te laten functioneren en het u als gast naar de zin te maken. Samen zorgen wij ervoor dat de bezoekers op tijd hun “natje en droogje” krijgen. Ze stellen de extra faciliteiten voor de zalen beschikbaar en zorgen ervoor dat de ruimten ordelijk en netjes blijven.

 

Wat ons kenmerkt, is onze sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Als buurthuis zijn we meer dan alleen een fysieke locatie; we zijn een platform voor samenwerking, inclusie en participatie. Door het faciliteren van diverse evenementen, workshops en activiteiten streven we ernaar om mensen van alle leeftijden en achtergronden bij elkaar te brengen en zo een hechte gemeenschap te creëren.

We zijn er trots op dat Buurthuis Zilst een ontmoetingsplek is voor de Zeelster gemeenschap waar iedereen zich welkom voelt. Ongeacht achtergrond, interesses of vaardigheden, er is altijd iets te doen of te ontdekken. Of u nu wilt deelnemen aan een buurtfeest, een nieuwe hobby wilt oppakken of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om vrienden te ontmoeten, bij ons vindt u altijd een warm welkom.

Buurthuis Zilst staat open voor samenwerkingen en ideeën vanuit de gemeenschap. We moedigen lokale verenigingen, stichtingen en groepen aan om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe we gezamenlijk kunnen bijdragen aan een levendige en bloeiende buurt.

Dus, of u nu op zoek bent naar een ruimte voor uw volgende evenement, een plek om nieuwe mensen te ontmoeten, of gewoon een gezellige omgeving om te ontspannen, kom langs bij Buurthuis Zilst - waar de deur altijd open staat en de gemeenschap altijd centraal staat.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-20762906


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur